اگر غذا خیلی شیرین شد چکار کنیم ، 5 راه حل برای برطرف شیرینی زیاد غذا
به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، گاهی هنگام پخت غذا پیش می آید که غذا بیش از آنچه می خواهید شیرین می گردد. برای برطرف شیرینی زیاد غذا می توانید از روش های زیر بهره ببرید.
به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، برای برطرف شیرینی زیاد غذا می توانید از روش های زیر بهره ببرید اما توصیه می گردد که قبل از اضافه کردن هر یک از این مواد به غذا، یک قاشق کوچک از غذا را به عنوان نمونه تست کنید تا ببینید طعم آن به کار شما می خورد یا خیر.
1- اضافه کردن عصاره لیمو
برای برطرف شیرینی زیاد غذا، می توانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که می تواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.
2- استفاده از اسید سیتریک
می توانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک بهره ببرید.
3- اضافه کردن نمک
اضافه کردن کمی نمک به غذا، می تواند شیرینی آن را کاهش دهد.
4- استفاده از ادویه های تند
اضافه کردن ادویه هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، می تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.
5- اضافه کردن آب لیمو
اضافه کردن آب لیمو به غذا می تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.
منبع: همشهری آنلاین