خواص درمانی گوجی بری خشک

به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، گوجی بری مملو از آنتی اکسیدان ها، اسید آمینه ها و خواص دارویی دیگر از جمله فسفر، زینک و کلسیم است.

خواص درمانی گوجی بری خشک

وبلاگ تورهای استانبول - گوجی بری، میوه های ریز قرمز رنگ از خانواده تمشک ها است. آن ها نه تنها برای اضافه کردن رنگ به بشقاب شما عالی هستند؛ بلکه خوشمزه و خوش طعم نیز هستند.

خوردن مشتی گوجی بری خشک، پنج بار در هفته ممکن آغاز دژنراسیون ماکولای مرتبط با سن را به تاخیر اندازد یا از آن جلوگیری کند. در طی یک دوره 90 روزه، کسانی که گوجی بری مصرف کردند؛ رنگدانه های محافظ چشمشان افزایش یافت

کارآزمایی دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد که خوردن گوجی بری خشک به پیشگیری یا به تاخیر ایجاد تباهی لکه زرد، در افراد میانسال یاری می نماید. AMD دلیل اصلی از دست دادن بینایی در افراد مسن است و تخمین زده می گردد که بیش از 11 میلیون نفر در ایالات متحده و 170 میلیون نفر در سراسر دنیا را تحت تاثیر قرار دهد.

گلن ییو، یکی از نویسندگان این مطالعه و دانشیار دپارتمان علوم چشم پزشکی و بینایی گفت: AMD بر میدان دید مرکزی شما تاثیر می گذارد و می تواند بر توانایی خواندن یا تشخیص چهرهموثر باشد.

13 شرکت نماینده سالم 45 تا 65 ساله 28 گرم گوجی بری، پنج بار در هفته به مدت 90 روز مصرف کردند. پس از آن محققان دریافتند که تراکم رنگدانه های محافظ در چشمانشان افزایش داشته است. در مقابل، 14 شرکت نماینده که یک مکمل تجاری برای سلامت چشم در مدت مشابه مصرف کردند، افزایشی نشان ندادند.

رنگدانه ها در گروهی که گوجی بری، لوتئین و زآگزانتین مصرف می کردند، افزایش یافت؛ زیرا نور آبی مضر را فیلتر می نماید و محافظت آنتی اکسیدانی ایجاد می نماید و هر دو به محافظت از چشم در طول پیری یاری می نمایند.

شیانگ لی، نویسنده اصلی، کاندیدای دکترا در برنامه زیست شناسی تغذیه گفت: لوتئین و زآگزانتین مانند کرم ضد آفتاب برای چشمان شما هستند.

هر چه لوتئین و زآگزانتین در شبکیه شما بیشتر باشند، محافظت بیشتری خواهید داشت. تحقیق نشان داد که حتی در چشم های سالم طبیعی، این رنگدانه های نوری را می توان با یک وعده کوچک روزانه گوجی بری افزایش داد.

گوجی بری میوه دو گونه از بوته هایی است که در شمال غربی چین یافت می شوند. گوجی بری خشک یک مواد رایج در سوپ های چینی و به عنوان چای گیاهی نیز محبوب هستند. آن ها شبیه کشمش هستند و به عنوان میان وعده مصرف می شوند. در طب چینی گفته می گردد که گوجی بری دارای ویژگی های درخشندگی چشم است.

لی در شمال چین بزرگ و کنجکاو شد که آیا درخشندگی چشم خاصیت فیزیولوژیکی دارد یا خیر.

لی گفت: انواع بسیاری از بیماری های چشمی وجود دارند؛ بنابراین معین نیست که درخشش چشم کدام بیماری را هدف قرار می دهد. او در خصوص ترکیبات فعال در گوجی بری تحقیق کرد و دریافت که حاوی مقادیر زیادی لوتئین و زآگزانتین است که به کاهش خطر بیماری های چشمی مرتبط با AMD معروف است. شکل زآگزانتین موجود در گوجی بری نیز به هضم راحت یاری می نماید.

به گفته لی، به این معنی که به راحتی در دستگاه گوارش جذب می گردد تا بدن بتواند از آن استفاده کند. درمان فعلی مراحل میانی AMD از مکمل های غذایی خاص به نام AREDS استفاده می نماید که حاوی ویتامین های C، E، روی، مس و لوتئین و زآگزانتین است.

هنوز هیچ درمان شناخته شده ای برای تاثیر بر مراحل اولیه AMD پیدا نشده است.

به گفته ییو، دلیل AMD پیچیده و چند عاملی است. شامل ترکیبی از خطرات ژنتیکی، تغییرات مرتبط با سن و عوامل محیطی مانند سیگار، رژیم غذایی و قرار گرفتن در معرض نور خورشید است. مراحل اولیه AMD علائمی ندارد.

با این حال، پزشکان می توانند AMD و سایر مسائل چشمی را در طول یک معاینه جامع چشمی منظم تشخیص دهند.

ییو گفت: مطالعه ما نشان می دهد گوجی بری یک منبع غذایی طبیعی است. می تواند رنگدانه های ماکولا را در شرکت نمایندگان سالم به غیر از مصرف مکمل های غذایی با دوز بالا بهبود بخشد. گام بعدی برای تحقیق آنالیز گوجی بری در بیماران مبتلا به AMD در مراحل اولیه است. اگرچه نتایج امیدوارنماینده هستند؛ اما محققان خاطرنشان می نمایند که به تحقیقات بیشتری احتیاج است.

دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) سومین دلیل اصلی نابینایی در سراسر دنیا است. تراکم نوری رنگدانه ماکولا، یک نشانگر زیستی برای AMD، معیار غیرتهاجمی برای ارزیابی خطر است. رنگدانه های زانتوفیل ماکولا، لوتئین (L) و زآگزانتین (Z) در برابر نور آبی محافظت و دفاع اکسیدانی ایجاد می نمایند که می تواند به وسیله ماکولا نمایان گردد.

این مطالعه به آنالیز اثرات مصرف گوجی بری غنی از زآگزانتین بر ماکولا و کاروتنوئید های پوست در افراد سالم پرداخت.

گوجی بری که در آسیا رشد می نماید و از این قاره می آید، به خاطر طعم شیرین، کمی ترش و رنگ قرمزش شناخته شده است. هزاران سال است که در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع، آن ها علائم پیری را کاهش می دهند؛ سلامت چشم را حفظ می نمایند و کبد، کلیه ها و ریه های شما را تقویت می نمایند.

به لطف محبوبیت روزافزون، گوجی بری اغلب در مکمل ها و ترکیبات فوق العاده در کنار سایر میوه ها، گیاهان و عصاره ها استفاده می گردد. علاوه بر این، این توت ها اغلب به صورت خشک یا پودر یافت می شوند و به انواع دستور العمل ها اضافه می شوند.

گوجی بری خشک به طور گسترده در دسترس است. آن ها را می توان به راحتی با سایر میوه های خشک در غلات، ماست و مخلوط دیگر مواد جا داد. می توانید آن ها را به غذا های پخته شده مانند کوکی ها، کلوچه ها، براونی ها و نان ها اضافه کنید. برای نرم شدن و آبرسانی مجدد به آن ها، سعی کنید گوجی بری های خشک را برای چند دقیقه خیس کنید. گوجی بری هیدراته شده افزودنی عالی به سالسا، اسموتی ها، سوپ ها و سرخ کردنی ها است. در نهایت، پودر های گوجی بری و مخلوط آب میوه را می توان در بسیاری از نوشیدنی ها، شیک ها و اسموتی ها مخلوط کرد.

وبلاگ تورهای استانبول علمی پزشکی دانشگاه و کنکور

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "خواص درمانی گوجی بری خشک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص درمانی گوجی بری خشک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید