طرز تهیه لحم لبنانی؛ غذایی خوشمزه و معروف

به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، امروز قصد داریم طرز تهیه لحم لبنانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه لحم لبنانی؛ غذایی خوشمزه و معروف

مواد مورد نیاز

گوشت گوسفندی چرخکرده....... 600 گرم

جعفری خردکرده .... یک دوم پیمانه

بهارات..... 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل...... به اندازه لازم

روش تهیه

گوشت، جعفری، بهارات، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه 100 گرم از مایه بردارید و به سیخ بکشید. اینک سیخ ها را روی آتش کباب کنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.

یادآوری: بهارات ترکیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخک، جوز هندی، دارچین و هل است.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه لحم لبنانی؛ غذایی خوشمزه و معروف" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لحم لبنانی؛ غذایی خوشمزه و معروف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید