طرز تهیه لحم لبنانی؛ غذایی خوشمزه و معروف
به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، امروز قصد داریم طرز تهیه لحم لبنانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
گوشت گوسفندی چرخکرده....... 600 گرم
جعفری خردکرده .... یک دوم پیمانه
بهارات..... 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل...... به اندازه لازم
روش تهیه
گوشت، جعفری، بهارات، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب ورز دهید. آن گاه رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازه 100 گرم از مایه بردارید و به سیخ بکشید. اینک سیخ ها را روی آتش کباب کنید و برای پذیرایی در دیس مناسبی بگذارید و به دلخواه بیارائید.
یادآوری: بهارات ترکیبی شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخک، جوز هندی، دارچین و هل است.
منبع: گردشبان
تاریخ انتشار: 26 مرداد 1400
آخرین بروزرسانی: 26 مرداد 1400
گردآورنده: istanbultours95.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 17844
به "طرز تهیه لحم لبنانی؛ غذایی خوشمزه و معروف" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لحم لبنانی؛ غذایی خوشمزه و معروف"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید