طرز تهیه کته میگو
به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، کته میگو از غذاهای پرطرفدار جنوبی است که معمولا بومی ها آن را پرادویه درست می نمایند. مصرف غذاهای دریایی معمولا در حاشه دریاها رایج تر است چون به سادگی مواد اولیه تازه را در اختیار دارند، با این حال شما این غذای خوشمزه را می توانید با میگوی یخ زده هم درست کنید. کشمش را دو تا سه دقیقه در روغن تفت دهید. سپس گرد لیمو و فلفل را اضافه نموده، کمی چرخ دهید و از روی حرارت بردارید.
به یاد داشته باشید بایدها و نباید ها درباره طرز تهیه برنج کته زیاد هستند.
مواد لازم
- برنج خیسانده چهار پیمانه
- میگو آب پز نیم کیلو
- پیاز حلقه شده سه عدد
- کشمش خیس خورده یک پیمانه
- گرد لیمو یک قاشق مرباخوری
- فلفل قرمز دو قاشق چای خوری
- زعفران 1 قاشق مرباخوری
- روغن یک چهارم پیمانه
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه کته میگو
مرحله اول
کمی روغن در تابه داغ کنید و پیازها را در آن تفت دهید تا رنگ بگیرند. سپس با قاشق سوراخ دار آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
کشمش را دو تا سه دقیقه در روغن تفت دهید. سپس گرد لیمو و فلفل را اضافه نموده، کمی چرخ دهید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
کشمش را دو تا سه دقیقه در روغن تفت دهید. سپس گرد لیمو و فلفل را اضافه نموده، کمی چرخ دهید و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
پس از 20 دقیقه، وقتی آب برنج کته تمام شد، نیمی از آن را بردارید و کنار بگذارید. وسط برنج به جای مانده را گود کنید و میگو، کشمش و پیاز داغی را که با هم مخلوط نموده اید را آنجا بریزید.
مرحله پنجم
برنجی که کنار گذاشته بودید را روی برنج و مواد داخل قابلمه بریزید.
در قابلمه را بگذارید و برنج را برای یک ساعت دیگر روی شعله ملایم قرار دهید تا ته دیگ گردد.
فوت کوزه گری
وقت ریختن مواد در گودی میان برنج، دقت کنید که دور تا دور قابلمه حاشیه ای از برنج به جای مانده باشد و مواد به دیوار قابلمه نچسبند.
این برنج را به شکل سالم در دیس گرد برگردانید.
این برنج را می توانید با گرد کاری طعم دار کنید.
کته میگو یکی از غذاهای محبوب جنوبی است و اگر به غذاهای جنوبی علاقه دارید، آش گوشت و قیمه بوشهری را هم با این دستورها می توانید آماده کنید.
منبع: کتاب کاله