عوارض زایمان زودرس برای مادر و کودک

به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، زایمان زودرس می تواند عوارض مخربی برای مغز و بدن نوزاد داشته باشد و علاوه بر آن موجب عفونت در نوزاد گردد. با این که امکان دسترسی به اطلاعات درباره عوارض زایمان های زودرس وجود دارد و با توجه به شرایط بیماری کرونا باز هم شاهد درخواست زیاد خانواده ها به انجام زایمان در تاریخ نهم آذر سال جاری یعنی 99.9.9که رند ترین تاریخ قرن حاضر تلقی می گردد، هستیم . صرف نظر از وظیفه ای که پزشکان در دادن مشاوره درست و تن ندادن به خواسته غیرمنطقی خانواده ها دارند ، در این مطلب به عوارض این نوع زایمان ها و خطراتی که برای نوزاد ایجاد می گردد اشاره می کنیم :

عوارض زایمان زودرس برای مادر و کودک

1- به طور کلی هر چه جنین بیشتر در شکم بماند ، بیشتر سیستم های بدن توسعه می یابد.

2- نوزادی که زود متولد می گردد کوچک تر است و به سختی می تواند خود را گرم نگه دارد زیرا دچار کمبود چربی طبیعی بدن است .

3- به دلیل وجود ریه نابالغ، بیشتر نوزادان دچار نوعی مشکل تنفسی هستند. اغلب نوزادانی که زود به جهان می آیند حتی در هفته سی و پنجم ، ماده فعال سطحی - ماده ای در شش ها که کیسه های تنفسی کوچک را باز نگه می دارد- ندارند.

4- خونریزی مغزی به احتمال زیاد در نوزادان نارس (که قبل از هفته بیست و هشتم به جهان آمده اند) به وجود می آید و درجه متفاوتی دارد.بعضی خونریزی ها خفیف هستند و خودشان بهبود می یابند و بعضی دیگر می توانند منجر به آسیب جدی به مغز شوند.

5- تمام بچه هایی که زودتر از هفته سی ام به جهان

می آیند برای شرایطی به نام رتینوپاتی زودرس (ROP) غربال خواهند شد.رگ های خونی چشم می تواند از شبکیه چشم جدا و باعث کوری گردد.

6- وزن پایین در تولد، تاخیر در رشد یا نیازهای خاص از جمله مشکلاتی است که برای نوزادی که زود به جهان آمده است به وجود می آید.

7- در مادرانی که عمل سزارین انجام می دهند اگر فاصله دو بارداری آن ها کمتر از شش ماه باشد در مقایسه با بیشتر از شش ماه، خطر پارگی رحم سه برابر است.

منبع: همگردی

به "عوارض زایمان زودرس برای مادر و کودک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عوارض زایمان زودرس برای مادر و کودک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید