معروف ترین غذای گیلانی را با این دستور پخت تهیه کنید

به گزارش وبلاگ تورهای استانبول، فرصت تجربه یک خورش گیلانی، یک نام تقریبا شنیده شده و کمتر تجربه شده؛ حداقل خارج از خاستگاهش شمال ایران.

معروف ترین غذای گیلانی را با این دستور پخت تهیه کنید

در میان انواع خورش ترش تره شمالی طرز تهیه خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند.

1. سبزی ها را به اضافه اسفناج ریز خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.

برنج و آب را تا حدی که روی مواد بیاید (زیاد نگردد) اضافه کنید. خورش باید یک ساعت و نیم بجوشد تا جا بیفتد.

2. بعد آب نارنج یا آبغوره (بستگی به سلیقه دارد) و نمک و فلفل را اضافه کنید تا خورش مزه دار گردد.

بعد دانه دانه تخم مرغ ها را درون خورش بشکنید. بعد از سفت شدن تخم مرغ ها، خورش شما آماده سرو است و آن را مثل بقیه خورش هابا پلو بخورید.

مواد لازم (برای 6 نفر)

500 گرم سبزی (گشنیز، شوید، تره، جعفری با سیر تازه)

500 گرم اسفناج

2 /1 پیمانه برنج

4 ق غ روغن

نمک و فلفل، آب نارنج یا آبغوره

به مقدار لازم

3 عدد تخم مرغ

منبع: همشهری آنلاین

به "معروف ترین غذای گیلانی را با این دستور پخت تهیه کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معروف ترین غذای گیلانی را با این دستور پخت تهیه کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید